‘wtFOCK’ teast komst ‘wtFOCK: Anaïs’ op Instagram

Het nieuwe seizoen van wtFOCK lijkt eraan te komen. Dat er nieuwe afleveringen zouden komen, was al even bekend. Maar nu lijkt het avontuur ook echt begonnen. Op de livestream van de serie werd gisteren namelijk al een eerste foto gedropt. Daarop zien we alvast het nieuwe hoofdpersonage Anaïs (Laura Bekaert).

wtFOCK is gebaseerd op SKAM van de Noorse openbare omroep NRK en was ook in Vlaanderen een gigantisch succes. Terwijl de Noorse versie vier seizoenen kreeg, maakte het Vlaamse wtFOCK vijf seizoenen. 

Daar kwam dit jaar dus nog een zesde bij. Dat seizoen was niet langer gebaseerd op bestaande verhalen, maar volgde een compleet nieuwe vriendengroep. Zo zagen we in het eerste seizoen het verhaal van Ada (Ella van Remortel). Maar ook haar vrienden hebben natuurlijk een eigen verhaal. Zo krijgen fans binnenkort, in het tweede seizoen van de revival, een kijkje in het leven van Anaïs.

wtFOCK

Sinds begin dit jaar startte GoPlay dus met een compleet nieuwe generatie van wtFOCK. Door de ogen van het personage Ada leerden we zo een volledig nieuwe groep kennen. Ada woont samen met haar zus Ella (Dara Oguntubi) bij haar ouders. Ze maken allebei deel uit van dezelfde vriendengroep waar ook Hanne (Nona ’t Jolle), Otis (Mathis Mavuela) en Anaïs (Laura Bekaert) lid van zijn.

Het eerste seizoen draaide vooral rond hoe Ada probeerde om te gaan met haar relatie met Finn (Mo Bakker) en haar groeiende gevoelens voor Noah (Junes Callaert). Uiteindelijk besloot ze alleen verder te gaan en vriendschap altijd boven liefde te plaatsen.

Anaïs

Het nieuwe seizoen van wtFOCK zal in het teken staan van Anaïs. Haar leerden we in wtFOCK: Ada al kennen als de “mama” van de vriendengroep van Ada. Daarnaast werd ook al snel duidelijk dat thuis niet alles van een leien dakje liep. In wtFOCK: Anaïs gaan de makers daar dieper op in.

Na de scheiding van haar ouders verliest Anaïs zich makkelijk in drank en begint ze te rebelleren. Wanneer ze bad girl Bobbie ontmoet gaat het van kwaad naar erger en komt ze in moeilijke papieren. Hoe dat afloopt, krijgen we dus binnenkort te zien in een nieuw seizoen. Wanneer dat precies verschijnt, is nog niet bekend. Al lijkt de kans groot dat er deze week al een eerste clip verschijnt.

Meer
Lees meer...