Play4 kondigt ‘wtFOCK: Anaïs’ aan

Nadat wtFOCK eerder dit jaar terugkeerde met wtFOCK: Ada, heeft Play4 nu al het volgende seizoen aangekondigd. Dat zal volledig in het teken staan van Anaïs die we al leerden kennen in wtFOCK: Ada.

De jongerenreeks wtFOCK keert nog dit jaar terug met het ondertussen zevende seizoen. Nadat de focus in het vorige seizoen op Ada lag, zullen we deze keer inzoomen op Anaïs.

wtFOCK: Anaïs

Eerder dit jaar keerde wtFOCK na twee jaar terug. Het ging daarbij om een nieuwe generatie met nieuwe personages. Nadat de reeks in de eerste seizoenen van wtFOCK dezelfde personages als het Noorse origineel SKAM volgde, maakten we in het zesde seizoen kennis met een nieuwe groep jongeren. In het eerste seizoen sinds die reboot volgden we Ada en maakten we ook kennis met haar vrienden. En dit najaar krijgen we al het tweede seizoen van de nieuwe generatie van wtFOCK te zien. Je zal de reeks opnieuw in real time online kunnen volgen en via de socialemediaprofielen van de personages. Daarna zal de reeks ook verschijnen op de zender Play4.

Het nieuwe seizoen van wtFOCK zal in het teken staan van Anaïs (Laura Bekaert). Haar leerden we in wtFOCK: Ada al kennen als de “mama” van de vriendengroep van Ada (Ella van Remortel). In wtFOCK: Anaïs zullen we zien hoe Anaïs het moeilijk heeft met de scheiding van haar ouders. Daarbij verliest ze zich makkelijk in drank en andere uitspattingen. Ze ontmoet Bobbie en wordt verliefd op de bad girl. Bobbie kent geen grenzen en sleurt Anaïs mee in haar roekeloze leven. Maar op een nacht wordt een van de vrienden van Anaïs het slachtoffer van een van hun nachtelijke escapades en dat brengt Anaïs in moeilijke papieren. Want kiest ze voor haar prille relatie of trekt ze partij voor haar vrienden?

Het nieuwe seizoen van wtFOCK verschijnt dit najaar online en op Play4.

Meer
Lees meer...