‘wtFOCK:ADA’ deelt foto’s van nieuwe castleden

Het nieuwe seizoen van de online jongerenreeks wtFOCK komt er heel binnenkort aan. Op de sociale media van het programma zijn zojuist foto’s gedeeld van zeven nieuwe castleden. Daarnaast kregen we van acteur Jean Janssens ook al een datum en uur waarop we vermoedelijk meer mogen verwachten van wtFOCK:ADA.

In juni 2021 eindigde het vijfde en voorlopig laatste seizoen van wtFOCK. Die serie was gebaseerd op SKAM van de Noorse openbare omroep NRK en was ook in Vlaanderen een gigantisch succes. Terwijl de Noorse versie vier seizoenen kreeg, maakte het Vlaamse wtFOCK vijf seizoenen. Vier daarvan waren rechtstreeks gebaseerd op hun Noorse voorganger, maar één extra seizoen kwam er naar aanleiding van de lockdown.

wtFOCK:ADA

Maandag was er dan ineens onverwachts opnieuw een teken van leven op het Instagramaccount van wtFOCK. De Instagram van de reeks werd namelijk leeggehaald. Daarna verscheen er een nieuwe post met de zin “’t Leven is niet zwart-wit”. In de caption stond daarbij de hashtag #wtFOCKADA. Daarnaast bleek er ook een TikTok te zijn aangemaakt waar we ook wtFOCK:ADA zagen staan als profielfoto.

Op hetzelfde moment deelde ook acteur Jean Janssens op hun TikTok een video die verwijst naar wtFOCK. Deze korte Wes Anderson-achtige clip eindigt met de duidelijke boodschap ‘Zaterdag 21:15’. Meer dan waarschijnlijk krijgen we dan dus meer info over het nieuwe seizoen wtFOCK:ADA.

Cast

Ondertussen is er ook al op het officiële Instagramaccount van wtFOCK een nieuwe post gedeeld. Daarin zien we zes foto’s van castleden. Het gaat om Ella van Remortel (Het Geheugenspel), Mo Bakker (Niet Schieten, De Familie Claus), Dara Oguntubi, Laura Bekaert, Mathis Mavuela (Façades), Nona ’t Jolle (Aspe) en Junes Callaert (40-45 De Musical, 3Hz).

Meer
Lees meer...