Opnames ‘De Familie Claus 3’ gestart

De zomer moet nog beginnen, maar Netflix heeft al plannen voor komende winter. De streamingdienst deelde namelijk onlangs mee dat de productie van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus 3 begonnen is. Daarin speelt Daens-acteur Jan Decleir een van de hoofdrollen.

Ook komende kerstperiode mogen we ons aan een gezellige familiekerstfilm van Netflix verwachten. Er komt namelijk een derde film van De Familie Claus aan. De opnames voor die Vlaams-Nederlandse kerstfilm zijn vandaag, op maandag 30 mei, gestart. Net als de tweede film wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre. Daarbij maken geliefde acteurs Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast.

De Familie Claus 3

Tot grote ontzetting van opa (Decleir) en Jules (Bakker) organiseert mama (van Doesburgh) tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen. Hiermee wil ze proberen om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules dus niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren. Dat gaat wel volledig in tegen de bedoeling van de vakantie.

Vooral Jules’ zusje Noor (Amber Metdepenningen) mist de aanwezigheid van haar grote broer. Ze vindt er niets beter op dan haar broer te achtervolgen. Zo ontdekt Noor, natuurlijk, op een gegeven moment de kerstwereld. Zij wil echter niet zomaar bij de pakken blijven zitten. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen worden, net zoals haar grote broer?

Reactie cast en crew

“Ik heb heel veel zin om weer te gaan draaien voor De Familie Claus 3“, reageert hoofdrolspeler Mo Bakker. “Ik kijk ernaar uit om samen met de geweldige cast en crew ook van deze derde film een mooi eindresultaat te maken!”

“Het voelt fantastisch om terug op stap te mogen gaan met de familie Claus!”, vertellen Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie. “We filmden reeds leuke scènes in de Alpen en gaan binnenkort terug naar de noordpool. Laat Kerstmis maar komen!”

Bekijk hieronder de trailer van de eerste film, De Familie Claus:

De Familie Claus 3 zou normaal gezien eind 2022 op Netflix verschijnen.

Meer
Lees meer...