Vlaamse-Nederlandse Netflixfilm ‘De Familie Claus 2’ krijgt officiële trailer

Het is vandaag officieel de eerste dag van december en dat wil zeggen dat kerst weldra voor de deur staat. Dat betekent ook dat er tal van nieuwe romantische, maar ook gezellige familie kerstfilms verschijnen. En Netflix gaf zojuist de trailer vrij voor de sequel van De Familie Claus, een Vlaams-Nederlandse kerstfilm met acteur Jan Decleir (Daens) in de hoofdrol.

De acteurs Jan Decleir, Mo Bakker (Niet Schieten), Bracha van Doesburgh (Nieuwe Buren), ex-K3’tje Josje Huisman en Eva Van der Gucht (Iedereen beroemd!) zullen allemaal weer terugkeren in hun vertrouwde rollen uit de eerste kerstfilm. Maar daarnaast zullen er ook een aantal nieuwe gezichten hun opwachting maken in het vervolg op de familiefilm, waaronder Everon Jackson Hooi (Goede tijden, slechte tijden), Lauren Müller (Thuis) en Kürt Rogiers (Familie, Wittekerke).

De Familie Claus 2

De sequel focust zich vooral op Jules Claus (Mo Bakker), die kerst weer helemaal heeft omarmd en daarmee zijn rol als toekomstige Kerstman heeft verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël (Jan Decleir) en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op wieltjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een heel bijzondere vraag… De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn en die komen niet altijd in de vorm die we gewend zijn.

Naast de eerder vernoemde acteurs zullen we ook nog o.a. Sien Eggers (Het Eiland), Janne Desmet (Hoe Zal Ik Het Zeggen?), Stefaan Degand (De Ronde), Renée Soutendijk (Suspiria, Moordvrouw), Carly Wijs (Divorce), presentator Sieg De Doncker, Elise Bundervoet (Buiten De Zone), #LikeMe-actrice Pommelien Thijs en cabaretier Pieter Verelst in de kerstfilm zien.

Ruben Vandenborre regisseerde zowel de eerste, als de tweede film en deed ook dienst als producent, samen met Anthony Van Biervliet. De Familie Claus 2 is een productie van het Vlaamse productiehuis Dingie, gemaakt met de steun van Screen Flanders, het Vlaams Audiovisueel Fonds en de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid. Dutch Filmworks, een Nederlands filmdistributiebedrijf, is de coproducent.

Bekijk hieronder de trailer van de hartverwarmende Netflixfilm De Familie Claus 2:

De Familie Claus 2 is vanaf 7 december exclusief te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...