‘Thuis’ verwelkomt volgende week nieuw personage

De jonge actrice Dara Oguntubi maakt maandag 15 april haar debuut in de populaire VRT 1-soap Thuis. Daarin zal ze het nieuwe personage Therèse spelen.

Thuis eindigde twee weken geleden, vlak voor de paasvakantie, tijdens de razendspannende midseasonfinale de verhaallijn van enkele vertrouwde personages. Na de paasvakantie is het echter tijd om een eerste nieuwkomer te verwelkomen.

Therèse

Het gaat om Dara Oguntubi die in Thuis te zien zal zijn als Therèse. Haar zullen we leren kennen in de klas van Sam De Witte (An Vanderstighelen). Na lang zaakvoerster geweest te zijn van haar eigen klusbedrijf De Kabouters gaat Sam nu voor de job als leerkracht in het beroepsonderwijs. Dat blijkt zeker de eerste dagen na de vakantie niet eenvoudig. De leerlingen zijn nog uitgelaten en luidruchtig.

Tussen die leerlingen bevindt zich ook Therèse. Zij is een eerder introvert meisje dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Ook op school heeft Therèse het moeilijk en wordt ze gepest. Nochtans is ze een van de slimmere leerlingen, leest ze graag en verzet ze haar gedachten door te skaten.

Dara Oguntubi

Dara Oguntubi liet zich een eerste keer opmerking in 2022 toen ze te zien was in Wie wordt wrapper op Ketnet. Als actrice kan je ze kennen uit het meest recente seizoen van wtFOCK. Daarin speelde ze Mila. In Thuis zal ze dus haar debuut maken in primetime op VRT 1.

Thuis is elke weekavond om 20.15 uur te zien op VRT 1 en op VRT MAX. 

Meer
Lees meer...