Kijk nu al naar de razendspannende midseasonfinale van ‘Thuis’

Het is een hoogdag voor fans van Thuis. Vanavond kan je op VRT 1 namelijk terecht voor een extra lange seizoensfinale. Die zal vooral draaien rond Bob, aangezien acteur Christophe Haddad na zijn teruggekeerde kanker uit Thuis zal verdwijnen.

In Familie op VTM is het al langer de traditie om de spanning halverwege het seizoen even wat op te drijven met een midseasonfinale, en nu introduceren ook de concullega’s Thuis zo’n extra lange finale. Dat doen ze vanavond tijdens de laatste aflevering voor de paasvakantie. Op VRT MAX kan je die nu al bekijken, maar wie liever live kijkt, stemt best om 20.15 uur af op VRT 1.

Bob

Wat er exact staat te gebeuren in die midseasonfinale van Thuis is uiteraard nog een verrassing. Wel weten we al dat die zal draaien rond het personage Bob, gespeeld door Christophe Haddad. Die had enige tijd terug kanker en die ziekte keerde recent terug. Deze keer is het echter terminaal, waardoor het verhaal van Bob erop zit. Christophe Haddad verlaat na negen jaar namelijk Thuis.

Hoe Christophe Haddad uit Thuis zal verdwijnen, is nog niet geweten, al lieten de makers al weten dat ze Bob niet zullen laten aftakelen. De kans bestaat dus dat hij iets bruusker uit de soap verdwijnt.

Christine

Bob wil in Thuis aan het begin van de paasvakantie met zijn ex Tamara (Tine Priem) en hun zoontje Leo nog een laatste reis maken. Of het echt zover komt, is maar de vraag, want er is een spelbreker: Christine (Daphne Paelinck). Zij gelooft niets van de diagnose van Bob en wil hem koste wat het kost ontmaskeren.

De midseasonfinale van Thuis is vrijdag 29 maart om 20.15 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...