‘Familie’: Midseizoensfinale eindigt met schot, maar valt er ook een dode?

Bij Familie stond vanavond de midseizoensfinale op de planning. Die extra lange en razend spannende aflevering van de VTM-soap eindigde met een schot op Benny (Roel Vanderstukken). Maar zal hij ook sterven of kan hij gered worden?

Kijkers van Familie van dit seizoen van het ene spannende moment in het andere. Er was onder andere de heftige confrontatie tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden), de verdwijningszaak van Mieke (Caroline Maes) en de hartstilstand van Jan (Jef De Smedt).

Benny

Maar ook de midseizoensfinale vrijdagavond eindigde met een gigantische thriller. Zoals verwacht kwam het tot een heftige confrontatie tussen Daniel (Pepijn Huysmans), Jelle (Maarten Cop), Jamila (Jools Jatta Janssens), Samira (Belinda Voorspoels) en Benny (Roel Vanderstukken). Reden daarvoor was de fraude van Daniel, waarbij hij ook Jamila als geldezel gebruikte. Om hem in de val te lokken, werkte Jelle samen met inspecteur Kennis (Maureen Vanherberghen). Dat plan mislukte, maar daarop besloot Benny Jelle te volgen. Ze belandde hij midden in een politieoperatie

Daniel bedreigde daarbij Jamila, waarop die hem besloot aan te vallen. Op dat moment sprong ook Benny op Daniel, maar voor hem liep die aanval minder goed af. Daniel vuurde zijn wapen namelijk af op Benny, die daarop bebloed neerviel. Na het schot kregen we nog een beeld te zien van Benny op de grond met bloed onder hem, al is het niet meteen duidelijk waar de kogel hem exact geraakt heeft. Maandag zullen de kijkers meer weten over de toestand van Benny. Was het een fataal schot of weet hij de aanval te overleven?

Bekijk hier het fragment uit Familie:

Meer
Lees meer...