‘Familie’: Extra lange midseizoensfinale zorgt voor confrontatie op leven en dood

Er staat de fans van Familie volgende week opnieuw heel wat spanning te wachten. Vrijdag 5 januari kan op je VTM namelijk kijken naar de midseizoensfinale van de populaire soap en daarin krijgen we een confrontatie op leven en dood.

Na een gigantische cliffhanger aan het einde van het vorige seizoen is het dit seizoen in Familie haast nog niet gestopt met de spanning. Er was onder andere de heftige confrontatie kwam tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden), de verdwijningszaak van Mieke (Caroline Maes) en de hartstilstand van Jan (Jef De Smedt).

Midseizoensfinale

Maar volgende week neemt de spanning verder toe in Familie. Naar goede gewoonte wordt het tempo in de soap in het begin van het nieuwe jaar namelijk even opgedreven. Op vrijdag 5 januari krijgen we namelijk een extra spannende en extra lange midseizoensfinale. VTM deelde daarvan alvast een preview en daarin zien we dat we te maken krijgen met een confrontatie op leven en dood.

Zo krijgen we te zien hoe Jelle (Maarten Cop) vreest dat er iets zal uitkomen, maar wat heeft hij te verbergen? Verder lijkt het relatief nieuwe personage Daniël (Pepijn Huysman) voor problemen te zorgen. We zien hem namelijk met een getrokken wapen. Eerst bedreigt Daniël zo Benny (Roel Vanderstukken) en daarna richt hij zijn wapen op Jamila (Jools Jatta Janssens). Op het einde van de teaser horen we ook hoe er een schot gelost wordt, maar op wie? En hoe loopt deze benarde situatie af?

Bekijk hier de eerste beelden van de midseizoensfinale van Familie:

De midseizoensfinale van Familie is te bekijken op vrijdag 5 januari om 19.55 uur op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...