‘Familie’: Eerste dode van het seizoen valt al in tweede aflevering

Het nieuwe seizoen van Familie kent een knalstart. De nieuwe jaargang ging op maandag, 28 augustus, van start en was al meteen een nagelbijter. Deze avond was het dus tijd voor de tweede aflevering. En daarin kwam alles pas écht tot een climax. Nadat Elena besloot om Véronique nog een laatste keer te bedreigen, liep het toch anders af dan gehoopt en viel er zelfs één dode.

In een extra lange eerste aflevering kregen de fans van Familie gisteren al enkele antwoorden op vragen die ze zich al sinds juni stelden. Toen zagen we hoe het tot een heftige confrontatie kwam tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten. Die confrontatie leek goed af te lopen, tot er een nieuw gevaar kwam opdagen.

Tweede aflevering

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zorgde al meteen voor een nieuwe dosis spanning. Nadat Véronique en Lars (Kürt Rogiers) dachten Elena uit hun leven te bannen door haar geld te geven, liep het mis. Bij de uitwisseling bedreigde Elena Véronique namelijk met een spuit tegen de hals. Die kon zich gelukkig net op tijd bevrijden, waarna Elena hen nog van de baan probeerde te maaien.

Dat lukte gelukkig niet, waarna ze zelf met haar wagen tegen een boom terechtkwam. En hoewel het nog even spannend afwachten was, leek Elena toch op slag dood. En ondanks de goede afloop, komt er toch een einde aan de relatie tussen Lars en Véronique.

Tijdsprong

Vanaf morgen, woensdag 30 augustus, springt Familie meteen twee maanden verder in de tijd. Dan krijgen we dus te zien welke indruk deze gebeurtenis op Véronique heeft achtergelaten. Maar daarnaast is er natuurlijk ook de nachtmerrie waarin Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) zich bevinden. In de verdwijningszaak van Mieke (Caroline Maes) wijzen namelijk steeds meer aanwijzingen in hun richting.

Bekijk de fatale crash van Elena hier:

Familie is van maandag tot vrijdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...