‘Familie’: Zo kan je de start van het nieuwe seizoen dit weekend al zien

Na meer dan twee maanden onderbreking keert Familie volgende week terug op VTM voor alweer het 33ste seizoen van de populaire soap. Voor wie niet kan wachten tot maandag, is de eerste dubbelaflevering zondagavond al te bekijken. Daarvoor kan je terecht op VTM GO.

In de spectaculaire seizoensfinale van Familie eind juni is vooral Véronique (Sandrine André) zwaar aangepakt. Het kwam namelijk tot een heftige confrontatie tussen Véronique en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten. Dat deed ze door een graf te delven voor Véroniques zoon Cédric (Yanni Bourguignon) en haar grote liefde Lars (Kürt Rogiers). Het is maar de vraag wie van hen zal overleven.

Bovendien liep het ook helemaal verkeerd in de driehoeksrelatie tussen Niko (Jo Hens), Mieke (Caroline Maes) en Sam (Tinne Ceuppens). Tot slot is er ook nog de vraag hoe het zit tussen Raven (Aaron Blommaert) en Jill (Britt Das).

Dubbelaflevering

Heel veel vragen dus, en voorlopig nog geen antwoorden. Vanaf maandag 28 augustus kan je om 20 uur weer dagelijks terecht op VTM voor een nieuwe aflevering van Familie. Dan zal je dus eindelijk weten hoe het verhaal verder gaat voor iedereen.

Die eerste maandagavond worden fans zelf extra verwend, want Familie gaat opnieuw van start met een dubbelaflevering. VTM geeft zijn kijkers echter de mogelijkheid om die dubbelaflevering al een dag vroeger te zien. Daarvoor je zondagavond 27 augustus vanaf 20 uur namelijk terecht op VTM GO. Abonnees van VTM GO+ kunnen daar zelfs al in primeur de hele eerste week zien.

Meer
Lees meer...