‘Familie’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Eind juni eindigde het 32ste seizoen van Familie met heel wat cliffhangers. Na een zomer vol vragen keert de reeks op 28 augustus al terug. Daarin krijgen de fans eindelijk antwoorden op vragen als: hoe loopt het af met Lars en Cédric en waar is Mieke? VTM deelde alvast enkele eerste beelden.

Het nieuwe tv-seizoen komt eraan. Zowel Play4 als VRT 1 lieten al weten welke programma’s er op de zenders zitten aan te komen en ook VTM heeft een overvolle programmatie klaarstaan. Die zal worden afgetrapt door het nieuwe seizoen van Familie dat op maandag 28 augustus al van start gaat. Om de fans alvast voor te bereiden, lanceerde VTM al een eerste teaser.

Levend begraven

Eind juni trapte Familie de zomer af met een thriller van formaat. In de seizoensfinale zagen de fans zo hoe het tot een heftige confrontatie kwam tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten.

Dat deed ze door een graf te delven voor Véroniques zoon Cédric (Yanni Bourguignon) en haar grote liefde Lars (Kürt Rogiers). Daarna volgde een hartverscheurende keuze. En hoewel Véronique uiteindelijk voor haar zoon koos, leek ze toch niemand te kunnen redden en liepen beide kisten vol met water. Het is nu dus maar de vraag of ze op tijd zal zijn en of ze hen ook allebei kan redden.

Vermist

Daarnaast kwam het ook tussen Niko (Jo Hens), Mieke (Caroline Maes) en Sam (Tinne Ceuppens) tot een ontploffing. Zo kwam Mieke erachter dat Sams kindje niet van een donor was, maar wel het resultaat van overspel van Niko.

Daardoor kwam het tussen Mieke en Sam uiteindelijk tot een gevecht, waarna de kijker enkel zag hoe de brouwerij volledig onder het bloed zat. Wiens bloed dat precies is, waar Mieke zich bevindt en waar Niko en Sam naar op weg zijn, is een groot vraagteken.

Nieuwe beelden

Hoe dat allemaal zal aflopen, dat zien we dus vanaf maandag 28 augustus. In een eerste teaser wordt alvast duidelijk dat het voor alle partijen enorm spannend zal worden. Zo zien we hoe Véronique probeert om met haar laatste krachten de kisten open te krijgen en horen we hoe Lars schreeuwt om haar hulp. Dat allemaal terwijl de klok genadeloos verder tikt.

Ook Niko komt in nauwe schoentjes terecht wanneer de politie een bebloed mes terugvindt. Hij blijft volhouden dat hij zijn vrouw nooit iets zou aandoen, terwijl Sam er stokstijf blijft bijzitten.

Bekijk de eerste teaser van Familie hier:

Familie is vanaf 28 augustus van maandag tot vrijdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...