Seizoensopener ‘Familie’ zorgt al meteen voor nieuwe cliffhanger

Vanavond is het nieuwe seizoen van Familie van start gegaan. Daarin zagen we meteen hoe het eindigde met Lars en Cédric, maar ook hoe Elena nog niet klaar leek te zijn met haar grote plan. Dat resulteerde in nog een paar spannende momenten én een nieuwe cliffhanger.

In een extra lange eerste aflevering kregen de fans van Familie al enkele antwoorden op vragen die ze zich al sinds juni stelden. Toen zagen we hoe het tot een heftige confrontatie kwam tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten. Die confrontatie leek goed af te lopen, tot er een nieuw gevaar kwam opdagen.

Véronique in gevaar

De grote vraag bij aanvang was: zullen Lars (Kürt Rogiers) en Cédric (Yanni Bourguignon) het halen? Daar kregen de kijkers al snel een antwoord op, want dankzij Yoko (Cyra Gwynth) konden de twee op tijd ontsnappen uit het graf dat Elena voor hen had gedolven.

Maar daarna nam het verhaal een andere wending. Nadat Elena met Véronique en co. overeenkwam hen gerust te laten voor geld, liep het mis bij de uitwisseling. Véronique werd overmeesterd en bedreigd met een spuit tegen de hals. De vraag is nu wat er precies in die spuit zit, hoe Véronique uit die situatie kan ontsnappen, enzovoort.

Daar krijgen de kijkers dus morgen pas een antwoord op. Vanaf woensdag 30 augustus neemt het verhaal een tijdsprong van enkele maanden, waardoor we er alvast zeker van kunnen zijn dat deze verhaallijn morgen tot de grote climax zal komen.

Bekijk de spannende ontknoping van Familie hier:

Familie is elke weekdag om 20 uur te zien bij VTM en op VTM GO.

Meer
Lees meer...