‘Familie’: Bekijk hier in preview de start van het nieuwe seizoen

Op VTM gaat vanavond het nieuwe seizoen van de populaire soap Familie van start. Dan komen we eindelijk te weten hoe het afloopt met Lars (Kürt Rogiers) en Cédric (Yanni Bourguignon). De eerste beelden die VTM zojuist deelde van dat nieuwe seizoen tonen alvast hoe het zeer spannend wordt.

In de spectaculaire seizoensfinale van Familie eind juni is vooral Véronique (Sandrine André) zwaar aangepakt. Het kwam namelijk tot een heftige confrontatie tussen Véronique en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten. Dat deed ze door een graf te delven voor Véroniques zoon Cédric (Yanni Bourguignon) en haar grote liefde Lars (Kürt Rogiers). Het is maar de vraag wie van hen zal overleven.

Bovendien liep het ook helemaal verkeerd in de driehoeksrelatie tussen Niko (Jo Hens), Mieke (Caroline Maes) en Sam (Tinne Ceuppens). Tot slot is er ook nog de vraag hoe het zit tussen Raven (Aaron Blommaert) en Jill (Britt Das).

Lars en Cédric

Op al die vragen krijgen we vanavond een antwoord in de extra lange eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Familie. Op de eerste beelden daarvan is alvast te zien hoe we spanning nog steeds te snijden is. Zo zien we hoe Véronique (Sandrine André) nog steeds haar ergste nachtmerrie beleeft. Haar grote liefde Lars (Kürt Rogiers) en haar zoon Cédric (Yanni Bourguignon) zitten namelijk begraven in kisten die vollopen met water.

Véronique doet er alles aan om hen op tijd te bereiken in de hoop hen te redden. Maar naast haar staat wel nog steeds Elena (Ilse Uitterlinden), die haar wraak wil krijgen, koste wat het kost.

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Familie:

Familie is iedere maandag tot en met vrijdag te zien op VTM om 20 uur.

Meer
Lees meer...