VTM deelt grappige bloopers van ‘Familie’

Op het scherm lopen de spanningen bij Familie op, maar op de set gaat het er een heel pak gemoedelijker aan toe. Dat blijkt uit een leuke video die VTM vandaag deelde vol bloopers. Zo zien we hoe sommigen het moeilijk hebben met de namen van de personages en zijn er natuurlijk ook enkele lompe momentjes.

Hoorde dat erbij?, horen we Karen Damen zeggen in de korte video. Dat is ook zowat de rode draad doorheen de bloopers van Familie die VTM zonet deelde. Het nieuwe seizoen is al enkele maanden bezig en ondertussen zijn er tussen de personages al heel wat ruzies en spanningen te vinden. Maar op de set lijkt het er toch iets minder serieus aan toe te gaan.

Familie

Het nieuwe seizoen van Familie begon anderhalve maand geleden met een serieuze thriller, en niet veel later ook met een eerste dode. Maar dat wil niet zeggen dat het ondertussen rustiger is geworden in de dagelijkse VTM-soap. Zo is de grootste verhaallijn op dit moment misschien wel die rond Raven (Aaron Blommaert) en zijn drugsverslaving.

Vorige week kwam die verhaallijn tot een climax toen Raven samen met Chloe in een ongeluk terechtkwam. Raven overleefde de crash, maar voor Chloe was er minder goed nieuws. Door het ongeluk is de zoon van Lars wel opnieuw terecht.

Bloopers

Op de set gaat het er iets minder serieus aan toe. VTM deelde vandaag een video van bijna een minuut waar de fans enkele bloopers te zien krijgen. Zo zien we hoe actrice Janine Bischops Aaron zegt tegen Aaron Blommaerts personage Raven en hoe acteur Yanni Bourguignon zo verrast is door zijn eigen Spaans dat hij tegen een tafel loopt. Maar ook Karen Damen doet haar duit in het zakje met enkele grappige momenten.

Bekijk de bloopers hier:

Familie is elke dag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...