Deze oude bekende keert binnenkort terug in ‘Familie’

Binnenkort keert een geliefd personage terug in Familie. Het gaat om Stefanie Coppens, gespeeld door actrice Jasmijn Van Hoof. De actrice was eerder al negen jaar in de soap te zien, maar vertrok in 2021. Nu keert ze dus terug als dochter van Benny (Roel Vanderstukken).

In het voorjaar van 2024 keert Stefanie Coppens terug naar haar gezin in Familie. Jasmijn trok twee jaar geleden de deur van de set achter zich dicht, maar keert nu dus terug. Waar ze precies zal terechtkomen, valt af te wachten. Al lijkt de kans groot dat ze bij vader Benny zal inwonen, waar op dit moment al heel wat beweging in huis is.

Stefanie

Actrice Jasmijn Van Hoof deed in 2012 haar intrede in Familie als Stefanie. Stefanie is de dochter van Benny Coppens (Roel Vanderstukken) en Liesbeth Pauwels (Hilde De Baerdemaeker) en de kleindochter van Alfons Coppens (Jaak Van Assche).

Doorheen de jaren kende Stefanie heel wat problemen in de liefde. Na twee korte relaties kwam ze bij Thomas Feyaerts terecht, met wie ze uiteindelijk trouwde. Thomas stierf niet veel later aan een ziekte, waarna ze bij zijn broer Simon terechtkomt. Die blijkt tot alles in staat te zijn en probeert haar uiteindelijk te ontvoeren. Na nog twee stukgelopen korte relaties was Stefanie ook samen met Guido Van den Bossche (Vincent Banic). Uiteindelijk trok ze naar Amsterdam om er bij haar moeder te gaan werken.

“Acteerkriebel”

“Ik ben supercontent om terug in de huis van Stefanie te mogen kruipen”, klinkt het bij Jasmijn Van Hoof. “De voorbije twee jaar heb ik vooral in de culinaire sector gewerkt, een carrièreswitch waar ik al lang benieuwd naar was. Maar de kriebel om terug te acteren werd te groot.” Ondertussen zijn er al heel wat nieuwe gezichten te vinden op de set, maar dat vindt Van Hoof alleen maar fijn. “Stefanie zal tot een andere generatie behoren en zal even moeten zoeken naar haar plekje. Er hangt een vrolijke, frisse vibe in de studio en dat is positief.”

Meer
Lees meer...