‘Familie’: Jan zorgt voor grote paniek; komt het nog goed?

Een dramatisch moment vrijdagavond in Familie. Daar zagen we namelijk hoe Jan (Jef De Smedt), een van de originele castleden van de VTM-soap, een hartaanval kreeg. Gelukkig voor hem was zijn kleinzoon Jelle (Maarten Cop) bij hem, al is het nog niet duidelijk hoe het afloopt voor Jan.

Het nieuwe seizoen van Familie begon anderhalve maand geleden met een serieuze thriller, en niet veel later ook met een eerste dode. Maar dat wil niet zeggen dat het ondertussen rustiger is geworden in de dagelijkse VTM-soap.

Hartaanval

Zo kregen we vrijdagavond een spannend moment te zien. Eerst zien we hoe Jan (Jef De Smedt) zich duidelijk veel zorgen maakt. De verdwijning van zijn dochter Mieke (Caroline Maes) blijft hem bezighouden. Daarnaast is er ook nog het nakende afscheid van zijn kleindochter Hanne (Margot Hallemans). Zij vertrekt namelijk naar het verre Nepal.

Daarna zien we hoe kleinzoon Jelle (Maarten Cop) zijn opa komt op te halen om naar het feest te gaan van Hanne. Op het moment dat Jan zich begint klaar te maken, voelt hij zich opeens niet goed en stuikt hij in elkaar. Gelukkig kan Jelle daarop snel het noodnummer bellen. Vervolgens begint hij ook meteen aan de revalidatie van zijn opa, in afwachting van de hulpdiensten die onderweg zijn. Om meer te weten over het lot van Jan en of hij zijn hartaanval overleeft, moeten we wachten tot volgende week.

Bekijk hier het fragment uit Familie:

Familie is iedere weekdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...