‘Familie’: Een (fataal?) schot zorgt voor spanning tijdens midseizoenfinale

Familie-kijkers worden vrijdag 5 januari op VTM verwend met een dubbele midseizoensfinale. Daarin krijgen we een confrontatie te zien op leven en dood, maar hoe loopt die af?

Na een gigantische cliffhanger aan het einde van het vorige seizoen is het dit seizoen in Familie haast nog niet gestopt met de spanning. Er was onder andere de heftige confrontatie tussen Véronique (Sandrine André) en Elena (Ilse Uitterlinden), de verdwijningszaak van Mieke (Caroline Maes) en de hartstilstand van Jan (Jef De Smedt).

Deze week neemt de spanning verder toe in Familie. Naar goede gewoonte wordt het tempo in de soap in het begin van het nieuwe jaar namelijk even opgedreven. Op vrijdag 5 januari krijgen we namelijk een extra spannende en extra lange midseizoensfinale

Valt er een slachtoffer?

De spilfiguur daarin is Daniel (Pepijn Huysmans). Die maakt al enige tijd gebruik van Jamila (Jools Jatta Janssens) als geldezel om zijn misdaadgeld door te sluizen. Wanneer Jelle (Maarten Cop) dat ontdekt, raakt hij ook betrokken in heel deze criminele handel. Dat zorgde ervoor dat hij wordt opgepakt, maar hij slaagt erin te ontsnappen.

Ondertussen voelen ook Samira (Belinda Voorspoels) en Benny (Roel Vanderstukken) dat er iets niet klopt. Dat alles loopt vrijdag samen in een climax waarbij een schot gelost wordt. Maar voor wie was dat schot en valt er daarbij een slachtoffer? En hoe loopt heel deze benarde situatie af?

De midseizoensfinale van Familie is te bekijken op vrijdag 5 januari om 19.55 uur op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...