‘Familie’ zoekt twee grote fans als hosts van podcast over de reeks

Groot nieuws voor de fans van Familie. De reeks komt binnenkort namelijk met een eigen podcast waarin de gebeurtenissen in de soap worden besproken, onderzocht en gefileerd. Om die podcast te presenteren is VTM wel nog op zoek naar twee grote fans die samen alles in goede banen willen leiden. Daarvoor kan iedereen zich inschrijven.

Binnenkort komt er naast de dagelijkse aflevering van Familie ook een podcast over de soap. Daarin zullen twee hosts de gebeurtenissen van de voorbije afleveringen bespreken. Het is niet de eerste keer dat een soap een eigen podcast krijgt, want Thuis heeft al enkele jaren De Thuisploeg.

Toch is er een groot verschil, want voor de podcast over Familie zoekt VTM nu twee superfans om de afleveringen in goede banen te leiden. Daarbij maakt elke grote fan van de reeks een kans, want iedereen vanaf 18 jaar kan inschrijven.

Podcast

“Was het moedig of dom van Benny om Daniel te confronteren? En wat moeten we aanvangen met Véronique? Als hosts van de enige echte Familie-podcast analyseren jullie elke dramatische plottwist, soms zelfs samen met een acteur. Zijn jullie ouder dan 18 en nu al superenthousiast? Stel je kandidaat!” Zo klinkt de oproep van VTM. Binnenkort zullen echte superfans van de reeks dus de kans krijgen om voor een groot publiek over hun favoriete serie te praten.

Hoe die podcast er precies zal gaan uitzien en of de hosts daarin ook bezoek zullen krijgen van de cast, is niet bekend. Al is de kans bestaande dat er af en toe wel eens een gast zal passeren. Maar hoe dan ook zal er in de nieuwe podcast maar één ding centraal staan: Familie.

Inschrijven als host van de Familie-podcast kan hier.

Meer
Lees meer...