‘Familie’: Stefanie ‘Stefke’ Coppens (Jasmijn Van Hoof) viert haar terugkeer

Een mooi moment vanavond in Familie, want eindelijk is Stefke terug thuis. De kijkers kunnen zo Jasmijn Van Hoof terug in hun favoriete soap verwelkomen als Stefanie Coppens. Al lijkt er wel al meteen een klein probleempje te zijn.

Het is een komen en gaan in Familie dit jaar. Begin dit jaar was het de beurt aan psychiater Linus Vanaken, gespeeld door Bill Barberis, om zijn intrede te doen in de populaire VTM-soap. Kort daarna volgde ook nog de mysterieuze bedelaar Willy, een rol die gespeeld wordt door de ervaren Vlaamse acteur Tuur De Weert. En twee weken geleden was het aan Selien om binnen te komen gewandeld in Familie.

Stefke

Vanavond is het dan weer tijd voor een leuke comeback. In 2021 besloot actrice Jasmijn Van Hoof namelijk om Familie te verlaten. De jonge Antwerpse droomde toen van een carrièreswitch en werkte enkele jaren in de culinaire sector. Eind vorig jaar begon het dan toch weer te kriebelen en besloot ze terug te keren. Dat was gelukkig geen probleem, aangezien haar personage Stefanie Coppens in Familie gewoon naar het buitenland was vertrokken.

Zo bleef de deur altijd op een kier staan. En het is door die deur dat Stefke vanavond komt gewandeld in Familie. Daar ziet ze eindelijk haar vader Benny (Roel Vanderstukken) en bompa Alfons (Jaak Van Assche) terug. Meteen maakt Stefke ook kennis met het nieuwe gezin van Benny: Samira (Belinda Voorspoels) en haar dochter Jamila (Jools Jatta Janssens).

“Jamila wil haar kamer wel enkele dagen met jou delen”, horen we Samira zeggen in een preview. Maar Stefke zou liever wat langer blijven, al is het niet duidelijk of dat wel zal lukken.

Bekijk hier de preview van Familie (of via deze link):

Meer
Lees meer...