‘Familie’: Bill Barberis maakt vanavond zijn intrede als psycholoog Linus

In Familie doet vanavond, dinsdag 9 januari, een nieuw personage zijn intrede en die zou wel eens voor heel wat opschudding kunnen zorgen. Het gaat om psycholoog Linus Vanaken, een rol die vertolkt wordt door Bill Barberis.

Na de razend spannende midseizoensfinale in Familie gaat het leven in de soap op VTM gewoon door. En daarbij hoort ook een nieuw personage. Dat zal gespeeld worden door Bill Barberis. Die is vooral bekend van zijn rol als Toon Vrancken in Thuis, een rol die hij speelde van 2013 tot 2017.

Linus Vanaken

In Familie zal Bill Barberis de rol spelen van psycholoog Linus Vanaken. Hij zal in de soap de wereld van Véronique (Sandrine André) op haar kop zetten. Zij blijft na de breuk met Lars (Kürt Rogiers) en de dood van Koen Peyskens (Sieg De Doncker) last hebben van heel wat mentale problemen. Zo heeft Véronique al enige tijd te maken met hallucinaties, nachtmerries en paniekaanvallen. Om haar daarbij te helpen, zoekt ze naar een vrouwelijke psycholoog. Die denkt ze gevonden te hebben in Lin Vanaken, maar dat blijkt dus Linus te zijn.

Als ze dat ontdekt in de wachtkamer van zijn praktijk wil Véronique aanvankelijk weggaan. Linus weet haar echter te overtuigen om het toch een kans te geven. “Niet tevreden, geld terug?”, horen we hem zeggen in een preview. Véronique gaat in op dat aanbod. Hoe de relatie tussen die twee verder zal verlopen, zullen we de komende tijd zien in Familie.

Bekijk hier de preview van Familie:

Meer
Lees meer...