‘Familie’: Acteur Tuur De Weert maakt zijn intrede als bedelaar Willy

In Familie doet vrijdagavond 12 januari alweer een nieuw personage zijn intrede. Het gaat om de mysterieuze bedelaar Willy, een rol die gespeeld wordt door de ervaren Vlaamse acteur Tuur De Weert.

Na de razend spannende midseizoensfinale in Familie gaat het leven in de soap op VTM gewoon door. En daarbij horen meerdere nieuwe personages. Zo konden we begin deze week al kennismaken met de psycholoog Linus Vanaken, een rol die gespeeld wordt door Bill Barberis. Linus zal in Familie vooral de wereld van Véronique (Sandrine André) op haar kop zetten.

Willy

Maar nu is het dus tijd voor het volgende nieuwe personage en die zou wel eens een nog grotere invloed kunnen hebben. Het gaat om Willy, een rol die gespeeld wordt door Tuur De Weert. Die is vooral bekend als Gilbert Van Hie uit De Collega’s, Maurice de Praetere uit F.C. De Kampioenen en Paul-Emile Leduc uit Recht op Recht.

In Familie speelt Tuur De Weert dus bedelaar Willy. Die zal de Jan & Allemaal binnenwandelen om een serenade te brengen en zo te bedelen voor geld. Wanneer Jan (Jef De Smedt) hem de deur wil wijzen, wordt hij tegengehouden door Vanessa (Karen Damen). Al snel blijkt dat Willy toch geen compleet wildvreemde is. Alfons (Jaak Van Assche) kent hem namelijk nog uit het leger en nodigt hem dan ook uit om bij te praten ten huize Coppens. En ook Benny (Roel Vanderstukken) lijkt Willy te kennen, maar die herinneringen zijn iets minder positief.

Bekijk de intrede van Willy in Familie hier:

Meer
Lees meer...