‘Familie’: Nieuw personage Selien maakt haar intrede en ook Nina Derwael is te zien

In Familie is het deze week alweer tijd voor een nieuw een personage. Het gaat deze keer om de jonge Selien, die vooral op Raven indruk lijkt te maken. Daarnaast is er een ook een verrassende cameo van Olympisch kampioene Nina Derwael.

Het zijn drukke tijden in Familie. Voor de derde keer op korte tijd maken we namelijk kennis met een nieuw personage. Dat meldt HLN. Twee weken geleden was het de beurt aan psychiater Linus Vanaken, gespeeld door Bill Barberis, om zijn intrede te doen in de populaire VTM-soap. Kort daarna volgde ook nog de mysterieuze bedelaar Willy, een rol die gespeeld wordt door de ervaren Vlaamse acteur Tuur De Weert.

Selien

Deze week is het dus de beurt aan Selien. Zij is eigenlijk op zoek naar Lars De Wulf (Kürt Rogiers), maar komt in zijn loft eerst in contact met zoon Raven (Aaron Blommaert). Die laatste lijkt alvast heel hard onder de indruk te zijn van Selien.

Verder is er deze week ook heel tijdelijk plaats voor een ander nieuw verrassend gezicht. Nadat hockeyspeler Alexander Hendrickx recent even passeerde in de Jan & Alleman is het deze keer aan een andere olympische gouden medaillewinnares. Turnkampioene Nina Derwael is namelijk op zoek naar Yoko Daniëls (Cyra Gwynth), maar komt daarbij eerst grote fan Jan Van den Bossche (Jef De Smedt) tegen.

Willy

Tot slot blijft ook Willy voor beroering zorgen. Vooral Benny Coppens (Roel Vanderstukken) is nogal achterdochtig. Willy beweert een oude maat te zijn van Alfons (Jaak Van Assche) uit het leger. De twee komen goed overeen en Alfons wil Willy zelfs geld lenen voor een appartement. Maar Benny vertrouwt hem niet en wil zijn identiteitskaart zien. Vreemd genoeg is Willy die juist enkele maanden geleden verloren.

Meer
Lees meer...