VTM gooit de opnamestudio’s van ‘Familie’ open voor het grote publiek

Leuk nieuws voor fans van Familie. Volgende maand kan je namelijk een bezoek brengen aan de opnamestudio’s van Familie in Lint. VTM stelt zijn set open ten voordele van het jongerencollectief JEZ!.

Kijkers van Familie werden vorige week tijdens de reclamebreak verrast met een opvallende aankondiging. VTM kondigde toen namelijk aan dat het de opnamestudio’s van Familie in Lint uitzonderlijk zal openstellen voor het publiek. Dat doet het ten voordele van JEZ!, de goededoelenactie voor organisaties die jongeren in hun kracht zetten.

Wie wil, kan een ticket kopen op vtm.be om op zaterdag 9 of zondag 10 maart een bezoek te brengen aan de sets van Familie. Daarbij heb je de kans om te wandelen tussen de decors. Daar heb je onder andere de bureaus van Wolff & Bos, de toog van de Jan & Alleman en de luxueuze loft van Lars. Bezoekers kunnen ook een kijkje te nemen in de backstage, make-up of loges.

Acteurs

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op de foto te gaan met de acteurs tijdens de rondleiding in de studio’s. Sandrine André, Werner De Smedt, Roel Vanderstukken, Jasmijn Van Hoof, Jef De Smedt, Jan Van den Bosch, Peter Bulckaen, Margot Hallemans, Caroline Maes, Amine Boujouh, Yanni Bourguignon, Belinda Voorspoels, Jools Jatta Janssens en Charlotte Sieben zullen namelijk paraat staan om de vele fans te ontvangen.

“Wil jij graag zien hoe het er hier écht aan toegaat? Dat kan, want speciaal voor jullie zetten wij de deuren van onze studio’s wagenwijd open. Zo steunen we samen JEZ!, dus zeker afkomen!”, klinkt het in een oproep van Yanni en Belinda.

Meer
Lees meer...