‘Thuis’: Opnieuw verdwijnt personage uit populaire VRT 1-soap

Christophe Haddad verdwijnt binnenkort uit Thuis. De 45-jarige acteur speelde in die soap van VRT 1 negen jaar lang het personage Bob, maar moet nu dus beschikken. Wanneer hij precies voor het laatst te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Het is een chaotische periode in de populaire VRT 1-soap Thuis. De openbare omroep moet besparen en dat heeft ook zijn gevolgen voor hun dagelijkse soap. Zo moet de cast afslanken. Daardoor moest de kijker de voorbije maanden al meermaals afscheid nemen van enkele bekende gezichten. Meest recent vertrokken er in december nog eens drie acteurs.

Kanker

Later kwam er met Elise Roels als Emma wel een vertrouwd gezicht terug, maar binnenkort is het weer tijd voor een afscheid. Bob Sleeckx, gespeeld door Christophe Haddad, verdwijnt namelijk uit Thuis.

Het personage Bob is al negen jaar te zien in Thuis, maar drie jaar geleden werd bij hem lymfeklierkanker vastgesteld. Die verhaallijn kwam tot stand met de medewerking van experten van Kom op tegen Kanker. De kankerbehandeling sloeg snel aan en een jaar later was Bob kankervrij. Toch moest hij uiteraard regelmatig op controle. Daarbij kregen we donderdag te zien hoe zo’n controle slecht nieuws opleverde. De kanker is niet alleen terug, ze is ook uitgezaaid en kan niet meer behandeld worden. Hoe en wanneer Bob precies uit Thuis zal verdwijnen, is nog niet geweten. De makers liet wel al weten dat ze zijn aftakeling niet zullen tonen.

Goede tijden, slechte tijden

Hoewel Christophe Haddad al negen jaar te zien is in Thuis, is de rol van Bob niet zijn eerste soaprol. De acteur was van 2003 tot 2009 namelijk te zien als Nick Sanders in de populaire Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Tussen 2013 en 2015 maakte hij dan weer deel uit van de cast van Familie. Verder kan je hem ook kennen van onder andere Ella en Zone Stad.

Meer
Lees meer...