Dit is volgens de kijkers van ‘Thuis’ het mooiste moment uit 2023

Een nieuw jaar voor ons betekent ook een nieuw jaar voor de personages in Thuis. Naar goede gewoonte heeft de reeks via sociale media dan ook aan zijn kijkers gevraagd wat voor hen het meest memorabele moment uit 2023 was. Daarbij konden de fans uit heel wat momenten kiezen, maar uiteindelijk bleek het toch Lowie (Mathias Vergels) te zijn die een emotionele snaar raakte.

Thuis heeft de start van 2024 alvast niet gemist. In de eerste aflevering van het nieuwe jaar was meteen te zien hoe Waldek te maken kreeg met een nieuw mysterie én hoe het niet meer goed lijkt te komen tussen Tom en Karin. Welke invloed dat zal hebben op de verhaallijn van de rest van het jaar, valt dus af te wachten.

Voor iets positiever nieuws uit de wereld van Thuis moeten we dus terug naar 2023. Een tijdje geleden konden de fans namelijk stemmen op hun favoriete moment in Thuis in het voorbije jaar. En hoewel er heel wat is gebeurd, kozen de kijkers toch resoluut voor een positief moment.

Lowie en Polly

De prijs gaat dit jaar naar het fragment waarin trotse papa Lowie Bomans zijn pasgeboren dochter Polly voor het eerst mee naar huis brengt. Daarmee kwam er een einde aan een emotionele verhaallijn. Een tijdje eerder liet Lowie namelijk vallen dat hij graag papa zou worden. Uiteindelijk zou hij samen met zijn ex-stiefzus Paulien op zoek gaan naar een draagmoeder.

Die draagmoeder werd Tamara, die maandenlang hun kindje droeg terwijl ze ook met Lowie en Paulien samenwoonde. Dat zorgde af en toe voor spanningen, maar nadien leek alles toch vlot te verlopen. Tot Paulien onverwacht stierf bij een ongeluk in een escaperoom. Uiteindelijk beviel Tamara van Polly, waarna Lowie als alleenstaande vader verder ging.

Thuis is elke weekdag te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...