Nieuw seizoen ‘wtFOCK’ vanaf dit weekend te zien

Het is zover! Het nieuwe seizoen van wtFOCK komt er echt aan. Gisteren maakte de productie via Instagram bekend dat de eerste clip deze zaterdag te zien zal zijn. Dat het nieuwe seizoen rond Anaïs (Laura Bekaert) zal draaien, is al even bekend.

Nadat de sociale media van wtFOCK eerder deze week al liet uitschijnen dat het tweede seizoen van de nieuwe versie er zit aan te komen, is het nu ook officieel. Het nieuwe seizoen zal deze zaterdag, op 14 oktober, van start gaan. Op een gedeelde foto op Instagram is ook al te zien dat de eerste clip om 21.42 uur zal verschijnen.

Sinds begin dit jaar startte GoPlay met een compleet nieuwe generatie van wtFOCK. Door de ogen van het personage Ada (Ella van Remortel) leerden we zo een volledig nieuwe groep kennen. Ada woont samen met haar zus Ella (Dara Oguntubi) bij haar ouders. Ze maken allebei deel uit van dezelfde vriendengroep waar ook Hanne (Nona ’t Jolle), Otis (Mathis Mavuela) en Anaïs (Laura Bekaert) lid van zijn.

wtFOCK: Anaïs

Het nieuwe seizoen van wtFOCK zal in het teken staan van Anaïs. Haar leerden we in wtFOCK: Ada al kennen als de “mama” van de vriendengroep van Ada. Daarnaast werd ook al snel duidelijk dat thuis niet alles van een leien dakje liep. In wtFOCK: Anaïs gaan de makers daar dieper op in.

Na de scheiding van haar ouders verliest Anaïs zich makkelijk in drank en begint ze te rebelleren. Wanneer ze bad girl Bobbie ontmoet gaat het van kwaad naar erger en komt ze in moeilijke papieren. Hoe dat afloopt, krijgen we dus vanaf deze zaterdag te zien.

wtFOCK: Anaïs is vanaf 14 oktober te zien via de livefeed en via GoPlay.

Meer
Lees meer...