Nieuwe aflevering ‘Blind Getrouwd’ zorgt voor heel wat tranen

De tweede aflevering van Blind Getrouwd komt eraan en er staat opnieuw heel wat te gebeuren. Zo krijgen we een nieuw jawoord, veel zenuwen, verschillende kussen en ook heel wat traantjes.

Het negende seizoen van Blind Getrouwd ging vorige week van start. Daarbij kregen we meteen twee matches te zien. Simen en Larissa gaven elkaar het jawoord en waren ook meteen zeer enthousiast over de keuze die de experten hadden gemaakt. Ook Thomas en Karlien trouwden, al moest vooral die laatste wel nog een beetje wennen aan haar nieuwe partner.

Daardoor blijven er nog vier deelnemers van dit seizoen over: Britt, Jorina, Jidse en Jonas. Wie van hen aan wie is gematcht, is voorlopig nog even geheim. Die keuzes werden gemaakt door experten Wim Slabbinck en Sarah Hertens, maar is voor de kandidaten zelf tot het allerlaatste moment een verrassing. Aan het altaar zullen zij elkaar pas ontmoeten en daarbij hoort meteen ook een eerste kus, en mogelijk zelfs nog meerdere kussen.

Speeches zorgen voor tranen

Verder volgen we ook het trouwfeest van newlyweds Larissa & Simen en Thomas & Karlien. Zij begeven zich naar de trouwlocaties en daar staan hen enkele emotionele momenten te wachten. Larissa woont al zeven jaar samen met haar broer Axl en heeft een zeer goede band met hem. Het is dan ook zeer emotioneel als hij speecht op haar huwelijksfeest.

Bij Karlien is het dan weer Thomas zelf die voor tranen zorgt. Aanvankelijk lijkt zij even te moeten wennen aan haar echtgenoot, maar de tekst die hij uit zijn mouw schudt, maakt wel degelijk veel indruk op haar.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...