Nieuwe link tussen ‘Thuis’ en ‘Familie’: wist je dat deze acteurs familie zijn?

Nieuwe link tussen ‘Thuis’ en ‘Familie’: wist je dat deze acteurs familie zijn?

Herwig Verleyen, vertolkt door acteur Geert Willems, dook vrijdag na zeventien jaar plots opnieuw op in ‘Familie’. Wat je misschien nog niet wist: Geert is de broer van Mark Willems, de acteur die in ‘Thuis’ al sinds jaar en dag Luc Bomans speelt.

Kort na het opduiken van Janine Bisschops in Familie is er weer een nieuwe link met Thuis. Helaas zal de link niet zo lang duren, want onlangs werd aangekondigd dat Mark Willems en zijn personage Luc Bomans uit Thuis zullen geschreven worden.

Luc zit sinds zijn poging tot zelfdoding in 2015 in een rolstoel. Hij raakte verlamd en liep een mentale beperking op door zuurstoftekort. De rol van Luc Bomans is dus beperkt. Dat is dan ook de reden waarom Mark Willems wil stoppen. Hoe zijn personage uit Thuis zal verdwijnen, is nog niet geweten.

Ook weten we nog niet hoe lang zijn broer Geert in Familie zal meedoen. Zijn vorige optreden in de soap dateert intussen van 1999. Hij speelde enkele maanden mee, maar werd in het voorjaar van 2000 al uit de reeks geschreven. Better luck this time!

Gesponsorde artikelen