Nieuwe Netflixreeks ‘Florida Man’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de trailer gelost voor de nieuwe limited series Florida Man. De reeks verschijnt op donderdag 13 april 2023 op Netflix en zal gaan over een agent die op zoek moet naar het vriendinnetje van een gangster in – je kan het al raden – Florida.

Volgende maand pakt Netflix uit met de gloednieuwe serie Florida Man. Het zal gaan om een misdaadreeks die de draak steekt met de meme van de “Florida Man. Die meme ontstond in 2013 met het Twitteraccount @_FloridaMan. Dat account verzamelde de grappigste krantenkoppen over “Florida man“. Doordat er vaak geschreven wordt over “Florida Man” lijkt het alsof er één compleet geflipte man rondloopt in Florida en dat zette het account in de kijker. Daarnaast heeft iedereen ook een persoonlijke “Florida Man“. Die kan je vinden door “Florida Man (je verjaardag)” op te zoeken op Google. Daarbij krijg je waarschijnlijk ook een bizarre titel van een artikel te zien.

Florida Man

De reeks Florida Man volgt Mike Valentine, gespeeld door Edgar Ramírez (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, The Undoing). Hij is een ex-politieagent die verplicht moet terugkeren naar Florida om daar een weggelopen vriendinnetje van een gangster terug te vinden. Maar al snel begint alles uit de hand te lopen.

Naast Edgar Ramírez zullen ook Anthony LaPaglia, Abbey Lee, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider en Lauren Buglioli te zien zijn in de reeks. Florida Man werd geschreven door Donald Todd, die eerder al producer was voor onder andere Ugly Betty en This Is Us.

Bekijk hier de officiële trailer voor Florida Man:

https://youtu.be/Juyodtul_7s

Florida Man verschijnt op donderdag 13 april op Netflix. In tussentijd op zoek naar een andere reeks om te kijken? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...