Left Right
scrollTop top

NikkieTutorials krijgt haar eigen programma op Nederlandse tv


Make-Up Cup NikkieTutorials
© YouTube

YouTubester NikkieTutorials gaat de overstap maken naar de televisie. Vanaf januari krijgt ze namelijk haar eigen programma op de Nederlandse televisiezender NPO 3. Het gaat om een programma waarin Nikkie op zoek gaat naar de beste jonge make-upartiest van Nederland.

Nikkie de Jager, die we beter kennen onder haar YouTube-pseudoniem NikkieTutorials, zal binnenkort te zien zijn op de Nederlandse televisie. Ze zal daar haar eigen talentenjacht presenteren die uiteraard in het teken staat van haar grote passie: make-up.

Make-Up Cup

Make-Up Cup Nikkie
YouTube

In het programma, dat de toepasselijke naam Make-Up Cup kreeg, gaat Nikkie op zoek naar het volgende make-uptalent. De deelnemers zijn tien piepjonge, maar getalenteerde make-upartiesten die graag willen doorbreken.

Ze krijgen elke week een nieuwe opdracht van Nikkie waarmee ze aan de slag moeten. Nikkie geeft daarbij ook tips aan de jonge make-upartiesten, waarmee ze hun techniek kunnen verbeteren. In het programma wordt Nikkie ook bijgestaan door andere bekende Nederlanders met een passie voor make-up. Samen zullen zij beoordelen welke deelnemer de beste techniek en het meeste creativiteit toonde.

In de trailer voor het programma krijgen we de tien kandidaten al meteen te zien, net als enkele van hun looks. En daarbij wordt het al duidelijk dat het een getalenteerde en gevarieerde bende is.

Bekijk hier de trailer voor Make-Up Cup:

Make-Up Cup zal vanaf 9 januari te zien zijn in het jongerenblok Zapp op NPO 3 en zal zo dus ook in België te bekijken zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update