Nog meer drama dan op ‘Temptation Island’? Dit programma sluit je één nacht op met je ex

Nog meer drama dan op ‘Temptation Island’? Dit programma sluit je één nacht op met je ex

Voorlopig hebben wij genoeg drama op tv dankzij ‘Temptation Island’. Maar binnenkort is er nog een programma dat veel over de tongen zal rollen. In april wordt ‘Een nacht met mijn ex’ op tv uitgezonden. Ex-koppels komen samen op een appartement om bij te praten en blijven nadien ook slapen. Ja … dat wordt interessant … 

De naam van het programma Een nacht met mijn ex verklapt eigenlijk al waar het om gaat: je overnacht met je ex. Ex-koppels komen samen op één appartement en dat zorgt uiteraard voor heel wat drama. Nadien kunnen ze terug tot rust komen en op het appartement blijven slapen. Maar wij geloven dat het niet altijd rustig blijft ’s nachts.

In het programma proberen exen hun relatie terug goed te krijgen. Zo vertelt producent Marc Dik aan televizier.nl dat minstens één van de twee dit wil. “Die wens leeft in elk geval bij een van de twee sterk.” Maar hoe zit het dan bij de ander?

Eén avond en maar één bed

Het ex-koppel komt samen in een appartement waar overal camera’s hangen. In de Britse versie van het programma zien we elke aflevering drie koppels die de uitdaging aangaan.

Ze krijgen één avond om met elkaar te praten en hun problemen op te lossen. Na het praten is het tijd om te gaan slapen … in een tweepersoonsbed!

Vanaf 17 april op de Nederlandse televisie

Of ze verder kibbelen in bed, gewoon gaan slapen of zich bezighouden met elkaar zullen we binnenkort al te zien krijgen. Het programma is gemaakt door productiehuis Skyhigh TV en wordt door omroep BNNVARA uitgezonden op de Nederlandse zender NPO3 vanaf dinsdag 17 april.

Bereid je voor met de trailer van de Britse versie One Night With My Ex:

Gesponsorde artikelen