Left Right
scrollTop top

Nog meer swipen! Vanaf vandaag kan je ook Tinderen zonder smartphone


Nog meer swipen! Vanaf vandaag kan je ook Tinderen zonder smartphone

Eindelijk is het zover: we kunnen op onze laptop Tinderen! Log je via Facebook in op de desktopversie van onze favoriete datingapp en het swipen kan beginnen. Eigenlijk verandert er niet veel, maar dit is wel erg handig omdat je je ellenlange liefdesbrieven nu gewoon op een klavier kan uittypen. Bovendien kan je nu ook vlees keuren met een publiek. Een ‘voordrink’ of cocktailavond was nog nooit zo extatisch!

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat Tinder naar de vaste computers zou komen. Tot gisteren kon je enkel op je smartphone jongens en meisjes naar links en rechts swipen, maar met Tinder.com kan dat nu eindelijk op groot scherm. De features zijn krak hetzelfde, maar daar ligt eigenlijk niemand van wakker. Deze desktopversie werd eerder al uitgetest in Argentinië, Brazilië, Colombia, Indonesië, Italië, Mexico, de Filipijnen en Zweden.

Nieuwe trend?

Het persbericht van de software ontwikkelaars: “We introduceren Tinder Online, een leuke nieuwe online ervaring en de ergste nachtmerrie van je leerkracht. Smartphones niet toegelaten in de klas? Zet gewoon je laptop aan en je kan stiekem verder swipen. Niet genoeg opslagruimte? Geen probleem. Niets staat nu nog jouw Tinder game in de weg.”

Deze desktopversie is een opvallende move van Tinder. Tegenwoordig wordt er veel minder software ontwikkeld voor laptops en vaste computers. Dat de producent van een gigantische mobiele app nu omgekeerd de stap naar desktop zet, zou een nieuwe trend kunnen doen ontstaan in het digitale landschap.

Je logt je in met Facebook:

De vertrouwde interface:

Swipen maar!

Chatten gaat vanaf nu véél vlotter! 😉


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  672.886
 • Aantal
  doden
  20.294