Left Right
scrollTop top

The Notorious B.I.G.-documentaire op Netflix krijgt eerste trailer


Biggie I Got A Story To Tell Netflix
© Biggie: I Got A Story To Tell – Netflix (Screenshot YouTube/Netflix)

The Notorious B.I.G. is ondertussen al bijna even lang dood als hij geleefd heeft. In maart zal het namelijk 24 jaar geleden zijn dat de legendarische rapper in de straten van Los Angeles is vermoord. Hij was toen 24. Om hem te herdenken, lost z’n familie in maart een documentaire op Netflix. En die heeft net z’n eerste trailer gekregen.

Netflix lost over een kleine twee weken een intieme documentaire over The Notorious B.I.G.. Die draagt de titel Biggie: I Got A Story To Tell en bestaat onder andere uit ongeziene video’s die de beste vriend van de rapper heeft gemaakt.

Daarnaast krijgen kijkers ook nieuwe interviews met de familie en vrienden van ‘Biggie’ te zien. Die beelden laten een kant van Christopher Wallace (zo heette The Notorious B.I.G. in ’t echt) zien “waar de wereld niets van wist”.

Levens gered

“Biggie is in z’n slaap een wereldster geworden”, vertelt Sean Combs/P. Diddy, één van de uitvoerend producenten, in de trailer van Biggie: I Got A Story To Tell. “We hadden nooit kunnen achterhalen van welke rapplaneet deze kerel afkomstig was.”

De familie en vrienden van The Notorious B.I.G. verduidelijkten het trieste feit dat z’n muziek heel wat levens heeft gered. Behalve dat van zichzelf. Hij heeft veel slechte keuzes gemaakt, maar die kwamen er doordat hij voor z’n familie wilde zorgen, klinkt het nog.

The Notorious B.I.G.

Christopher Wallace is op 9 maart 1997 vermoord in de straten van Los Angeles. Hij was toen amper 24 jaar oud. Komende maand zal Biggie al even lang gestorven zijn als hij heeft geleefd. En in die 24 jaar is z’n moord nog steeds onopgelost.

Bekijk hier de trailer van Biggie: I Got A Story To Tell

Biggie: I Got A Story To Tell verschijnt op 1 maart op Netflix. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.293.209
 • Aantal
  doden
  2.536.778
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  772.294
 • Aantal
  doden
  22.106