Oh nee! Linde Merckpoel en Gilles De Coster zetten er een punt achter

Oh nee! Linde Merckpoel en Gilles De Coster zetten er een punt achter

Helaas, romantische zielen, één van de mooiste koppels uit BV-land heeft er net een punt achter gezet. Gilles De Coster en Linde Merckpoel waren tien jaar samen, maar da’s niet langer het geval. Gelukkig kunnen we ze wel nog bekijken én beluisteren, zij het apart.

Een BV-koppel, dat is toch altijd wat extra romantisch én dus wat extra pijnlijk als ze besluiten uit elkaar te gaan. En nu is het dus aan Linde Merckpoel van Studio Brussel en Gilles De Coster van VIER. De twee waren tien jaar samen, maar hadden geen kinderen. Dat het vaak moeilijk was om samen een moment te vinden, had het koppel al eerder bekend.

In een persmededeling laten de twee weten dat de breuk “recent en pijnlijk” is, en vragen ze om tijd om deze klap te boven te komen. Veel is er dan ook niet bekend over het hoe en waarom.

Je kan Linde Merckpoel binnenkort niet alleen op de radio horen, waar ze de ochtendshow presenteert, maar ook in deze editie van De Slimste Mens Ter Wereld. Gilles De Coster is intussen De Mol aan het voorbereiden, mag elke week aandraven in Sports Late Night en werkt aan een eigen reeks voor Woestijnvis. Drukke tijden voor de boeg dus.

In betere tijden …

Gesponsorde artikelen