‘One Piece’: Netflix toont voor het eerst de sets van het tweede seizoen

Netflix heeft een rondleiding gedeeld vanop de set van het tweede seizoen van One Piece. Daar zie je niet alleen een deel van de props en kostuums van dat nieuwe seizoen, maar ook heel wat indrukwekkende decorstukken, en de mensen die ervoor verantwoordelijk zijn.

Netflix houdt op dit moment zijn jaarlijkse Geeked Week. Daar deelt de streamingdienst heel wat nieuws over series en films met fanatieke fandoms. Zo kregen we onder andere al enkele video’s te zien met de cast van Squid Game.

Daarnaast is er ook nieuws over One Piece. Deze mangabewerking was vorig jaar een enorme hit op Netflix en dus was het geen verrassing dat snel beslist werd om een tweede seizoen te maken. Dat tweede seizoen wordt nog groter dan het eerste, met heel wat nieuwe – en bekendecastleden.

Rondleiding

En net als het eerste seizoen, zal ook het tweede seizoen er prachtig uitzien. Netflix deelde namelijk een video van acteur Jeff Ward, die je kan kennen als Buggy The Clown in One Piece, die een rondleiding doet op de set van de populaire serie. Ward gaat daarbij eerst op bezoek bij de kostuumdesigners van de reeks, al krijgen we daar nog niet zo heel veel te zien.

Daarna trekt hij ook naar verschillende nieuwe decors. Het gaat telkens om plaatsen die ook voorkomen in de manga’s en die er dus heel bekend zullen uitzien voor fans van de franchise.

Wanneer komt het tweede seizoen?

Op het einde lijkt Jeff Ward te verklappen in welke jaar we het tweede seizoen van One Piece kunnen verwachten, maar dat exacte jaartal is weggebliept. Voorlopig is het dus nog even wachten op een releasedatum. Wel weten we dat de opnames ervan begin juni in Zuid-Afrika begonnen zijn.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...