‘One Piece’: Opnames tweede seizoen gaat van start

Goed nieuws voor de fans van One Piece. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de opnames van het tweede seizoen van de succesreeks van start gegaan zijn. Dat nieuws kondigde de streamingdienst aan met een video van alle hoofdrolspelers.

One Piece was in 2023 een van de grote verrassingen op Netflix. Na enkele matig gesmaakte herwerkingen van animeseries was het deze keer wel raak. Het eerste seizoen van de live-actionversie van de populairste manga aller tijden kon op veel complimenten rekenen en lokte heel wat kijkers.

Het was dan ook geen verrassing toen Netflix aankondigde dat er een tweede seizoen zou komen van One Piece. Aangezien het eerste seizoen enkel de eerste 90 van de ondertussen meer dan 1.000 hoofdstukken behandelde, is er nog meer dan genoeg content voor heel wat extra seizoenen. De productie daarvan ging al eind oktober van start. Toen kwam een uitgebreide writers room met maar liefst 15 scenarioschrijvers voor het eerst samen.

Zuid-Afrika

Dat resulteerde dus in een scenario dat nu zal opgenomen worden. Daarvoor kwamen alle hoofdrolspelers allemaal opnieuw samen in Kaapstad, Zuid-Afrika. In de video van Netflix zien we Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy) uit Mexico, Mackenyu (Roronoa Zoro) uit Japan, Emily Rudd (Nami) en Jacob Romero Gibson (Usopp) uit Los Angeles en Taz Skylar (Sanji) uit Las Vegas.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van One Piece op Netflix zal verschijnen.

Bekijk de video van Netflix hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...