‘One Piece’: Netflix deelt bloopers uit eerste seizoen

De release van het langverwachte One Piece op Netflix ligt al even achter ons, maar de reeks spreekt nog steeds tot de verbeelding. Daarom deelde de streamingdienst tijdens hun jaarlijks Geeked Week een extra video met daarin heel wat bloopers van tijdens de opnames van One Piece.

Al sinds 2021 organiseert Netflix jaarlijks een Geeked Week. Het gaat om een meerdaags event waarbij de streamingdienst met allerhande primeurs, teasers, interviews, trailers en andere bekendmakingen komt. De focus daarbij ligt – in tegenstelling tot bij hun andere event Tudum – vooral op specifieke fandoms.

Ook dit jaar had Netflix weer heel wat moois in petto. Zo kregen we vorige week eindelijk de eerste teaser én de releasedatum van Avatar: The Last Airbender, was er eveneens een teaser van de mangabewerking Yu Yu Hakusho en kregen we een uitgebreide trailer van de film Rebel Moon, Part One: A Child of Fire.

One Piece

Daarnaast maakt Netflix ook tijd om terug te blikken op een van hun meest populaire series van dit jaar. Eind augustus verscheen op de streamingdienst namelijk One Piece en de Straw Hat Pirates stonden daarna lange tijd bovenaan de ranking op Netflix.

Tijd dus om nog even terug te blikken en dat doen we met een video met heel wat bloopers. Daarin zien we uiteraard Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Nami (Emily Rudd), Roronao Zoro (Mackenyu), Usopp (Jacob Romero Gibson) en Sanji (Taz Skylar). Daarnaast zien we ook een struikelende Kuro (Alexander Maniatis), Along (McKinley Belcher III) die sukkelt met zijn neus en Mihawk (Steven Ward) en Chef Zeff (Craig Fairbrass) die maar moeilijk uit hun woorden raken.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...