‘Rebel Moon, Part One: A Child of Fire’ van Zack Snyder krijgt nieuwe trailer

Het eerst deel van de tweedelige film Rebel Moon van regisseur Zack Snyder verschijnt volgende maand op Netflix. Van Part One: A Child of Fire deelde de streamingdienst zojuist een uitgebreide trailer vol spectaculaire scènes.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeDon’t Look Up en het zojuist gereleasete The Killer. Daar komt volgende maand met de tweedelige filmreeks Rebel Moon nog een prestigieuze titel bij. Die films zijn van de hand van Zack Snyder (300, Man of Steel) en zijn een soort Star Wars-achtige sciencefictionfilm of ruimteopera.

Kora

Rebel Moon speelt zich af aan de rand van een sterrenstelsel dat gecontroleerd wordt door de corrupte overheid van de Mother World, ook wel het Imperium genoemd. Hun machtig en gewelddadig leger bedreigt daar de vreedzame kolonie op de maan Veldt. Voor die bewoners vormt de mysterieuze vreemdeling Kora hun enige kans op overleving.

Kora vormt daarvoor een groep getrainde strijders, bestaande uit buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogsslachtoffers. Die nieuwe groep helden heeft één gemeenschappelijk doel: bevrijding en wraak. Samen voeren ze een strijd over het lot van het sterrenstelsel.

Cast

Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) speelt in Rebel Moon de hoofdrol als Kora. Haar groep strijders bestaat onder andere uit Djimon Hounsou (Gladiator) als General Titus, Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) als Kai, Michiel Huisman (Game of Thrones) als Gunnar, Staz Nair (Supergirl) als Tarak, Doona Bae (Kingdom) als Nemesis, Ray Fisher (Justice League) als Darrian Bloodaxe, Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth) als Devra Bloodaxe, E. Duffy als Millius, Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs) als de stem van Jimmy en Jena Malone (The Hunger Games) als Harmada.

Ed Skrein (Deadpool) speelt als Admiral Atticus Noble de leider van het leger van het Imperium, terwijl Fra Fee (Hawkeye) als Regent Balisarius de leider is van het Imperium.

Bekijk hier de trailer van Rebel Moon, Part One: A Child of Fire:

Rebel Moon, Part One: A Child of Fire is vanaf 22 december 2023 te zien op Netflix. Part Two: The Scargiver volgt op 19 april 2024.

Meer
Lees meer...