Netflixfilm ‘Rebel Moon’ van Zach Snyder lost eerste beelden

Eind dit jaar pakt Netflix uit met de film Rebel Moon. Het gaat om een film die geregisseerd wordt door Zack Snyder die eerder al verantwoordelijk was voor Dawn of the Dead, 300, Watchmen en Army of the Dead. Netflix heeft ons nu een eerste blik gegeven op de film met enkele foto’s vanop de set.

Vanaf 22 december 2023 zal je op Netflix kunnen kijken naar de film Rebel Moon. Het gaat om een sciencefictionfilm waarvoor regisseur Zach Snyder zich liet inspireren door de film Seven Samurai van de Japanse regisseur Akira Kurosawa. Rebel Moon zal ons transporteren naar een verre uithoek van het sterrenstelsel, waar we kennis zullen maken met de maankolonie Veldt.

Rebel Moon

In Rebel Moon zullen we te zien krijgen hoe de vredige maankolonie Veldt gedwongen wordt om hun oogst te geven aan de militairen van Mother World. Kora, een voormalig lid van die organisatie, verzamelt een groep krijgers uit verschillende uithoeken van de melkweg om Veldt te beschermen.

Rebel Moon zal bestaan uit twee delen, waarvan het eerste eind dit jaar zal verschijnen op Netflix. Nu krijgen we de eerste beelden van de cast te zien.

Dubbele dosis Daario Naharis

Wie Game of Thrones gezien heeft, zal al zeker een paar acteurs herkennen. Zowel Ed Skrein als Michiel Huisman waren namelijk in de HBO-reeks te zien. Al deelden ze nooit een scène. De twee speelden namelijk allebei de rol van Daenerys’ lover boy Daario Naharis. Ed Skrein deed dat in het derde seizoen van de reeks. Daarna nam de Nederlander Michiel Huisman de rol over voor seizoenen 4 tot 6. Ook Staz Nair (Taraz) was eerder in Game of Thrones te zien. Hij speelde daarin de rol van Qhono.

In Rebel Moon zullen ze nu wel naast elkaar te zien zijn. Ed Skrein speelt de slechterik Admiral Atticus Noble, die hij zelf omschrijft als de vreselijkste slechterik die hij ooit heeft gespeeld. Michiel Huisman zal dan weer te zien zijn als boer Gunnar van Veldt, die zich aansluit bij het leger van Kora. De hoofdrol als Kora is weggelegd voor de Algerijnse actrice Sofia Boutella (StreetDance 2).

In de foto’s zijn ook de personages Kai (Charlie Hunnam), Nemesis (Doona Bae), General Titus (Djimon Hounsou), Tarak (Staz Nair), Darrian (Ray Fisher), Milius (E. Duffy) en Darrian Bloodaxe (Ray Fisher) al te zien.

Bekijk hier de eerste foto’s van Rebel Moon:

Admiral Atticus Noble (Ed Skrein):

Ed Skrein als Atticus Noble
Chris Strother/Netflix
Ed Skrein als Atticus Noble
Justin Lubin/Netflix

Kora (Sofia Boutella):

kora rebel moon
Clay Enos/Netflix

Sofia Boutella (Kora) en Michiel Huisman (Gunnar):

kora en Gunnar
Chris Strother/Netflix

Kai (Charlie Hunnam):

Kai (Charlie Hunnam)
Clay Enos/Netflix

Nemesis (Doona Bae) en Gunnar (Michiel Huisman):

nemesis gunnar
Clay Enos/Netflix

Kora (Sofia Boutella) en General Titus (Djimon Hounsou):

kora titus
Clay Enos/Netflix

Tarak (Staz Nair):

Tarak (Staz Nair)
Chris Strother/Netflix

Nemesis (Doona Bae):

nemesis
Clay Enos/Netflix

Darrian (Ray Fisher):

Darrian (Ray Fisher)
Clay Enos/Netflix

Milius (E. Duffy) en Tarak (Staz Nair):

Milius (E. Duffy) and Tarak (Staz Nair)
Clay Enos/Netflix

Een Scribe:

scribe
Clay Enos/Netflix

De crew van Kora:

kora crew
Clay Enos/Netflix

Regisseur Zach Snyder op de set:

zach snyder
Clay Enos/Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...