Netflix kondigt 16 (!) nieuwe films aan in uitgebreide trailer

Netflix komt dit jaar met heel wat nieuwe films. Veel van die films zijn al een tijdje bekendgemaakt, maar toch laat de streamingdienst vandaag een trailer los waarin we al een eerste kijk op de projecten krijgen. In die video zien we zo onder andere beelden van Extraction 2, Rebel Moon, The Killer, enzovoort.

Zoals elk jaar heeft Netflix ook deze keer een trailer gedeeld van de films die we het komende jaar kunnen verwachten. In een nieuwe video krijgen we zo al enkele beelden te zien van films uit 2023, al komen daar zonder twijfel nog heel wat nieuwe en nog niet aangekondigde projecten bij. In de video deed de streamingdienst ook een kleine throwback naar het afgelopen jaar, waarin het heel wat succesvolle films op het publiek losliet.

Voorjaar

Vorig jaar kregen filmfans op Netflix heel wat goeie content te zien. Onder andere Matilda, Glass Onion: A Knives Out Mystery en The Adam Project gooiden grote ogen en de streamingdienst wil dat succes dan ook overtreffen in 2023. In een trailer kondigt Netflix alvast de komst van 16 nieuwe films aan.

De eerste in het lijstje wordt het Zuid-Koreaanse JUNG_E op 20 januari. Daarna volgt You People met Jonah Hill in de hoofdrol. Die film verschijnt op 27 januari. Volgende maand, op 10 februari, schotelt Netflix ons met Your Place Or Mine een romcom voor. In maart volgen dan weer Luther: The Fallen Sun met Idris Elba (10 maart) en Murder Mystery 2 met Adam Sandler en Jennifer Aniston (31 maart).

Zomer

Ook als het warmer begint te worden, is Netflix klaar voor filmreleases. Op 10 mei krijgen we de dramafilm The Mother met Jennifer Lopez voorgeschoteld. Op 16 juni is het dan weer tijd voor het langverwachte vervolg op Extraction met Chris Hemsworth.

In de zomer komt de sciencefictionfilm They Cloned Tyrone uit op 21 juli. De actiethriller Heart of Stone (11 augustus) en de nieuwste Kevin Hart-film Lift (25 augustus) volgen een maand later.

Najaar

In de trailer zijn zelfs al projecten voor het najaar te zien. Het eerste project daarin is Damsel, dat op 13 oktober uitkomt. Damsel is een fantasyfilm met onder andere actrices Millie Bobby Brown en Angela Bassett in de hoofdrollen. Ook Pain Hustlers met Emily Blunt zal diezelfde maand, op 27 oktober, verschijnen.

De langverwachte film The Killer komt dan weer uit op 10 november. Die maand volgen ook nog de komedie A Family Affair (17 november) en de animatiefilm Leo (22 november). In december sluit de streamingdienst af met de psychologische thriller Leave The World Behind en misschien wel de grootste titel, Rebel Moon van Zack Snyder, op 22 december.

Bekijk de volledige trailer hier:

Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...