Romcom ‘Your Place Or Mine’ met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher krijgt trailer

Netflix heeft een trailer gelost voor de romcom Your Place Or Mine. Daarin zijn de hoofdrollen weggelegd voor Reese Witherspoon en Ashton Kutcher. Zij spelen twee vrienden die een heel ander leven hebben, maar door omstandigheden een weekje moeten ruilen. En die verandering van locatie toont dat ze eigenlijk niet het leven hebben dat ze willen.

Deze Valentijn pakt Netflix uit met een toepasselijke romcom. Enkele dagen voor Valentijnsdag zal de streamingdienst namelijk Your Place Or Mine droppen. De film met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher in de hoofdrollen heeft nu een officiële trailer gekregen.

Your Place Or Mine

In de trailer komen we te weten dat Peter (Ashton Kutcher) en Debbie (Reese Witherspoon) al twintig jaar beste vrienden zijn, maar dat hun vriendschap op een opmerkelijke manier begon. Ondertussen wonen ze in verschillende uithoeken van de Verenigde Staten. Debbie woont zo in Los Angeles en Peter in New York. Wanneer Debbie nood heeft aan een weekje rust, stelt Peter voor dat ze in zijn appartement komt wonen. In tussentijd zal hij naar Los Angeles gaan om op haar zoontje Jack te letten. Maar door elkaars leven over te nemen, komen ze heel wat meer te weten over elkaar én zichzelf.

Your Place Or Mine werd geschreven door Aline Brosh McKenna die in het verleden ook al het script verzorgde voor onder andere The Devil Wears Prada, 27 Dresses en Crazy Ex-Girlfriend. De film verschijnt op 10 februari 2023, net op tijd voor Valentijn dus, op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Your Place Or Mine:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...