Netflix lost eerste beelden romcom ‘Your Place or Mine’ met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher

Netflix viert volgend jaar gepast Valentijn door een nieuwe “romantische” komedie op de wereld los te laten. In de film Your Place or Mine zien we Reese Witherspoon en Ashton Kutcher samen aan het werk. Hoewel de film pas op vrijdag 10 februari verschijnt, heeft Netflix nu al de eerste foto’s gedeeld.

Kerstmis moet nog passeren, maar Netflix is nu al bezig met Valentijn. Net voor de “dag van de liefde” zal Netflix namelijk een nieuwe film lossen. In Your Place or Mine zullen we echter geen klassiek liefdesverhaal te zien krijgen, maar zal de focus liggen op andere vormen van liefde.

Your Place or Mine

In Your Place or Mine volgen we de beste vrienden Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher). Ze zijn dan wel beste vrienden, maar leiden een compleet ander leven. Debbie woont zo met haar zoon in Los Angeles, waar ze nood heeft aan routine. Peter daarentegen geniet van de drukte en afwisseling in New York. Voor hun werk moeten ze allebei een week van huis en leven ruilen. En daarbij merken ze dat ze misschien toch wel op zoek zijn naar iets anders.

Voor wie vertrouwd is in de wereld van de romantische komedies zal de omschrijving zeker wel een belletje doen rinkelen. Het plot heeft namelijk wel heel veel weg van dat van The Holiday. Toch lijkt het er niet helemaal op te gaan lijken. Zo gaat het volgens regisseur Aline Brosh McKenna namelijk niet om een typisch liefdesverhaal. “De film is perfect voor Valentijn, niet omdat het een liefdesverhaal is, maar omdat er veel verschillende soorten liefde in de film zitten. Zo is er liefde van ouders voor hun kinderen, liefde tussen vrienden en zelf de liefde voor de stad waarin je woont.”

Naast hoofdrolspelers Reese Witherspoon en Ashton Kutcher zullen ook Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro en Steve Zahn te zien zijn in de film. Your Place or Mine is vanaf vrijdag 10 februari 2023 te vinden op Netflix.

Bekijk hier al de eerste foto’s van Your Place or Mine:

Your Place or Mine
Netflix
Your Place or Mine
Netflix
Your Place or Mine
Netflix
Your Place or Mine
Netflix
Your Place or Mine
Netflix
Your Place or Mine
Netflix
Meer
Lees meer...