Chris Evans speelt mogelijk naast Emily Blunt in nieuwe Netflixfilm ‘Pain Hustlers’

Binnenkort zien we Chris Evans naast Ryan Gosling in de spannende Netflixfilm The Gray Man. En de Marvelacteur heeft zijn volgende Netflixproject al bijna beet. Zo zou Evans in gesprek om samen met A Quiet Place-actrice Emily Blunt te spelen in de aankomende dramafilm Pain Hustlers.

Captain America-acteur Chris Evans is volgens Deadline bezig met de laatste onderhandelingen voor een rol in de nieuwe Netflixfilm Pain Hustlers. Daarin zou hij tegenover de Britse actrice Emily Blunt (The Devil Wears Prada, Jungle Cruise) komen te staan. Om welke rol het dan zou gaan, is nog onbekend.

Pain Hustlers

De aankomende film zou het leven van Liza Drake (Blunt) volgen. Dat is een niet-hoogopgeleide vrouw die met moeite kan rondkomen, maar wanhopig een beter leven wil voor haarzelf en haar dochtertje. Plots weet Liza echter een job te bemachtigen bij een farmaceutische startup in Florida en boekt ze daar grote successen. Maar dan komt ze in het midden van een gevaarlijk, crimineel complot terecht.

Hoe en als wie Chris Evans hier in het plaatje past, is niet geweten. Wel is bekend dat de nieuwe Netflixfilm in de trend van dramafilms als The Big ShortAmerican Hustle en The Wolf of Wall Street zou passen. David Yates is aan boord om te regisseren. Hij was eerder verantwoordelijk voor de vijfde en zesde Harry Potter-films en Harry Potter and the Deadly Hallows Part 1 & 2. Daarnaast regisseerde hij ook de gehele Fantastic Beasts-filmreeks.

Chris Evans

De opnames van Pain Hustlers zouden eind augustus 2022 van start gaan. Het zal de eerste keer zijn dat Evans en Blunt samenwerken. De twee getalenteerde acteurs keren allebei voor het eerst in een lange tijd ook terug naar het drama genre.

Chris Evans is voor ons waarschijnlijk het best bekend als Captain America uit het Marvel Cinematic Universe. Hij gaf in 2019 echter zijn schild door aan Falcon (Anthony Mackie). En op 22 juli 2022 zien we hem naast Ana de Armas, Ryan Gosling en Regé-Jean Page in de actiethriller The Gray Man. Daarvoor werkte hij voor het eerst sinds Avengers: Endgame weer samen met de Russo-broers.

Meer
Lees meer...