‘The Gray Man’: Netflix deelt exclusieve clip van Ryan Gosling en Chris Evans

Netflix heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de aankomende blockbuster The Gray Man. Het gaat om een clip waarin we een confrontatie zien tussen hoofdrolspelers Ryan Gosling en Chris Evans.

Op vrijdag 22 juli verschijnt de film The Gray Man op Netflix. Voor de film zette de streamingdienst een bedrag van maar liefst 200 miljoen dollar (186 miljoen euro) opzij. Daarmee is het de duurste Netflixfilm ooit. Voor dat bedrag krijgen we dan ook een absolute topcast met, naast onder andere Regé-Jean Page en Ana de Armas, hoofdrollen voor Ryan Gosling en Chris Evans.

The Gray Man

The Gray Man is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Mark Greaney. Dat boek werd door de Russo-broers herwerkt naar een filmscript. De broers waren in het verleden al verantwoordelijk voor verschillende Marvelfilms, waaronder Captain America: The Winter Soldier en Avengers: Endgame. Het duo maakte eerder al de film Extraction voor Netflix.

In The Gray Man volgen we ‘The Gray Man’, aka Court Gentry, aka Sierra Six (Ryan Gosling). Hij was jarenlang een van de bekendste Marchants of death en verkocht zo oorlogswapens op de internationale markt aan de hoogste bieders. In The Gray Man is Six echter door de CIA gerekruteerd en zo uit de gevangenis gehaald. In die rol wordt hij opgejaagd door een ex-lid van de CIA, namelijk Lloyd Hansen (Chris Evans). Six kan in zijn strijd tegen Hansen rekenen op de steun van agente Dina Miranda (Ana de Armas).

In de exclusieve clip van The Gray Man die Netflix zojuist deelde, zien we een eerste confrontatie tussen Sierra Six en Lloyd Hansen. Die loopt niet zo goed als beide mannen verwachten, maar gelukkig kom Dina Miranda op het juiste moment haar collega te hulp.

Bekijk hier het fragment uit The Gray Man:

The Gray Man verschijnt op woensdag 13 juli in een beperkt aantal Belgische filmzalen. Een week later, op vrijdag 22 juli is hij te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...