‘Ball and Chain’ op Netflix: The Rock en Emily Blunt in nieuwe superheldenfilm

Na de Disney-film Jungle Cruise spelen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt opnieuw samen in de superheldenfilm Ball and Chain. Deze keer gaan ze voor Netflix aan de slag. Dat schrijft Variety.

Het verhaal is gebaseerd op een stripboek uit de jaren 90 van Scott Lobdell. Emily V. Gordon zal de film regisseren. Gordon kreeg in 2018 nog een Oscar-nominatie voor de film The Big Sick.

Meewerken aan productie

Jumanji was een film van het productiehuis Seven Bucks Productions van Dwayne ‘The Rock’ Johnson
(bron: ISOPIX)

Ball and Chain gaat over een echtpaar met superkrachten. Ze kunnen echter enkel gebruik maken van die superkrachten als ze samen zijn. Door huwelijksproblemen wordt dit knap lastig. Het speciale aan de film is dat de twee hoofdrolspelers zelf meehelpen aan de productie van de film. Seven Bucks Productions, het productiebedrijf van The Rock, en Ledbury Productions, het productiebedrijf van Emily Blunt, helpen mee om de film tot een goed einde te brengen. De releasedatum voor Ball and Chain is nog niet bekend.

“Een van onze belangrijkste initiatieven bij Seven Bucks is om te blijven zoeken naar de beste platforms om verhalen te vertellen die de wereld entertainen. Netflix is de perfecte partner om deze film superheldenfilm/romantische komedie af te leveren”, zei The Rock. “Ik kijk er niet alleen naar uit om terug samen met Emily Blunt voor de camera te staan, maar ook om samen te werken als productiepartners.”

Jungle Cruise

De film Jungle Cruise was het eerste project waar The Rock en Emily Blunt samen in speelden. Normaal gezien kwam de Disney-film deze zomer uit, maar de première is uitgesteld naar volgende zomer op 30 juli 2021. The Rock zal binnenkort op Netflix ook te zien zijn in Red Notice, een actiekomedie samen met Gal Gadot en Ryan Reynolds. Emily Blunt zien we dan weer spelen in A Quiet Place Part II. Een film die door haar man, John Krasinski, is geregisseerd. Paramount wilde die film uitbrengen op 18 maart dit jaar, maar door de coronacrisis wordt dat uitgesteld naar 4 september.

Meer
Lees meer...