Disney lost een nieuwe trailer van ‘Jungle Cruise’ met Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt

Disney kan meer dan enkel animatiefilms maken. Dat maakte het bedrijf al duidelijk met verschillende live action-versies van klassiekers, die misschien wel een nóg groter succes werden dan hun originelen. Jungle Cruise – met The Rock en Emily Blunt in de hoofdrollen – is gebaseerd op een populaire attractie in verschillende Disneyparken en verschijnt komende zomer.

De filmmakers bij Disney zijn van alle markten thuis. En dat bewijst het bedrijf nu nog maar eens, met de film Jungle Cruise, die volgende zomer in de bioscoopzalen komt. De film is gebaseerd op een beroemde attractie uit verschillende parken van Disney in de Verenigde Staten, Tokio en Hongkong.

Magische boom

In Jungle Cruise volgen kijkers de avonturen van de “charismatische rivierbootkapitein” Frank, gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson, en de “gedreven wereldreiziger op een missie” Lily, gespeeld door Emily Blunt (bekend uit onder andere Mary Poppins Returns). Ze gaan samen op zoek naar een magische boom, die alles kan genezen.

De kapitein is sceptisch, want hij is al jarenlang op zoek naar de boom in het Amazonewoud. Maar plots lijkt de zoektocht toch net iets makkelijker, want de wereldreiziger van Emily Blunt heeft de sleutel. Dat krijgen we te zien in een nieuwe trailer, die Disney op de wereld losliet.

Niet te stoppen

The Rock en Emily Blunt worden in de film vergezeld van acteurs Edgar Ramírez, Jack Whitehall (als openlijk homo-personage, en dat werd niet zo positief onthaald in de LGBTQ-gemeenschap), Jesse Plemons en Paul Giamatti.

De trailer die Disney vandaag loste is de tweede blik die we op Jungle Cruise kunnen werpen. En voor het eerst krijgen we een beter idee van de missie waarop Frank en Lily zich begeven. Uit een eerdere trailer leerden we al dat die missie niet zonder gevaren was, en dat het duo zich niet zomaar laat tegenhouden.

Jungle Cruise verschijnt op 23 juli in de Belgische bioscoopzalen!

Meer
Lees meer...