Disney lost trailer voor nieuwe fantasyfilm ‘Artemis Fowl’

In mei komt Disney met een nieuwe fantasyfilm. Artemis Fowl is een verhaal over de jonge Artemis, die een afstammeling van criminele masterminds blijkt te zijn. Om zijn vader te redden, moet hij zelf in actie komen, met alle gevolgen van dien. De film is vanaf 27 mei in ons land te zien.

Met Artemis Fowl maakt Disney nog eens een fantasyfilm in de stijl van Narnia. Op het eerste zicht lijkt het een normaal verhaal, tot Artemis tijdens de zoektocht naar zijn vader bij een groep elfen terechtkomt en de hulp krijgt van een soort dwerg.

Avontuurlijk

Het verhaal is gebaseerd op de boeken van de Ierse schrijfster Eoin Colfer. Het verhaal wordt omschreven als een adembenemend, fantastisch avontuur dat geschikt is voor alle leeftijden. Kenneth Branagh regisseerde de film en sprak vol enthousiasme over het verhaal.

“Eoin Colfer heeft een volledig nieuwe wereld gecreëerd met haar boeken. Wij hopen dat de fans die het verhaal kennen ook verrast gaan zijn tijdens hun bioscoopervaring, net zoals de mensen die het verhaal helemaal niet kennen.” Normaal zou de film al eerder uitkomen, maar de release werd uitgesteld. De cast bestaat uit onder andere Ferdie Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Tamara Smart, Nonso Anozie, Josh McGuire, Nikesh Patel en Adrian Scarborough.

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...