‘Me Time’: Kevin Hart en Mark Wahlberg laten je lachen in trailer nieuwe Netflixkomedie

Wie nood heeft aan een goede lachbui kan binnenkort kijken naar de nieuwe Netflixkomedie Me Time. Daarin spelen de iconische Kevin Hart en Mark Wahlberg de hoofdrollen. En samen komen de twee in allerlei hilarische situaties terecht. Een voorproefje daarvan kunnen we zien in de pas onthulde trailer.

Comedian Kevin Hart weet ons altijd wel aan het lachen te brengen, of dat nu op het podium of op het scherm is. In combinatie met de enige echte Mark Wahlberg vormt hij echter een dodelijk, hilarisch duo in de nieuwe Netflixfilm Me Time. Die verschijnt op 26 augustus op Netflix.

Me Time

In de komedie spelen de acteurs twee goede vrienden Sonny (Hart) en Huck (Wahlberg). Zij zijn elkaar na verloop van tijd wel jammer genoeg uit het oog verloren. Sonny heeft het al die jaren ook druk gehad met de opvoeding van zijn kinderen. Wanneer hij echter eindelijk een weekendje voor zichzelf krijgt – voor de duidelijkheid zonder zijn vrouw en kinderen – weet hij niet meteen wat te doen met al die vrijheid. Gelukkig weet zijn goede, oude vriend Huck daar wel wat raad mee.

De trailer van Me Time kon ons alvast hard aan het lachen brengen. Daarin zien we onder meer dat het duo even moet wennen om weer zoveel tijd met elkaar door te brengen. Dat zorgt natuurlijk wel voor hilarische situaties. Zo zien we hen eropuit trekken naar the middle of nowhere, waar Sunny het ene gevaar na de andere moet zien te overleven. En ja hoor, we hebben het hier nog steeds over een komediefilm.

Naast Wahlberg en Hart spelen ook nog Regina Hall (The Hate U Give), Jimmy O. Yang (Silicon Valley) en Tahj Mowry (Baby Daddy) mee in de film. Voor een relaxte en vooral grappige filmavond in de zetel met Me Time kan je vanaf 26 augustus op Netflix terecht.

Bekijk hieronder de hilarische trailer van Me Time:

Me Time is vanaf 26 augustus te zien op Netflix. Liever een serie? Kijk dan eens tussen onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...