Kevin Hart te zien in nieuwe actiecomedy ‘The Man From Toronto’

Voor de fans van Kevin Hart (42) is het uitkijken naar eind juni. De acteur speelt samen met Woody Harrelson (60) de hoofdrol in de nieuwe actiecomedy The Man From Toronto. In de film raakt het duo verstrikt in een lachwekkende zaak over verwisselde identiteiten. The Man From Toronto is vanaf 24 juni te streamen op Netflix.

Gisteren heeft Netflix de officiële trailer van The Man From Toronto vrijgegeven. De eerste beelden beloven alvast een film vol actie en hilariteit. Topacteurs Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Woody Harrelson (War for the Planet of the Apes) schitteren in de nieuwe Netflixfilm, geregisseerd door Patrick Hughes (The Hitman’s Bodyguard). Ook Kaley Cuoco (Flight Attendant en Big Bang Theory) is te zien in de film.

Huurmoordenaars

Het verhaal van The Man From Toronto gaat over een lachwekkende, maar gevaarlijke identiteitsverwisseling. Het personage van Kevin Hart beland in een lastige situatie wanneer hij ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar (Harrelson) ontmoet. Wanneer Hart de wereld van de huurmoordenaar binnenstapt, volgt er al snel veel chaos. Maar tussen de vele actiescènes ontstaan er ook veel lachwekkende momenten.

Oorspronkelijk zou de The Man From Toronto worden uitgebracht door Sony Pictures in augustus 2022. Uiteindelijk werden de rechten toch opgekocht door streaminggigant Netflix. De Britse acteur Jason Statham zou eerst ook een rol hebben gehad in de film, maar verliet de productie zes weken nadat de opnames waren begonnen. Hij zou onenigheden hebben gehad met de producers over de richting en de toon van de film.

Bekijk hier de trailer van The Man From Toronto:

Meer
Lees meer...